♥︎ Frakt från 29 SEK, fri frakt över 600 SEK - Snabb leverans med DHL ♥︎

Möt Salli, MYO's nya design- och produktansvarig!

Hej Alla och välkommen till MYO! 

Idag är det den nya design- och produktansvariga på MYO som roddar i bloggen. Tänkte att det var dags att presentera mig. 

Salli Emelie Skött heter jag, och driver MYO tillsammans med Oona. 

Hur kommer det sig? 

Efter några år av vänskap, otaliga turer i bil ifrån Stockholm till Åre - med hardcore dundrandes i högtalarna och längtan efter puder så fick jag helt oväntat frågan av Oona om jag ville bli en del av MYO. Svaret var - JA!

Kreativ- har jag nog alltid vart. Sen om det jag skapat vart vackra ting jämt, det vette tusan. Men det spelar ingen roll - så länge jag har haft kull! Just textil har alltid varit min grej, om det så är kläder, virkning eller väggbonader. Att få växa upp så nära min mormor som var duktig på sömnad och hantverk samt bo i Dalarna har påverkat mig mycket- där kultur och hantverk finns runt knuten vart du än går. Så efter många år i Dalarna, några år av designstudier i USA och livet i Stockholm så hamnade jag tillslut i Åre där jag hittade hem.

Jag lärde mig med åren att med intresse och vilja så kan man lära sig skapa precis det man vill. Och det man skapar själv får en större betydelse än det man köper färdigt i butik. Och att tex göra någonting gammalt och slitet nytt och fint igen och känslan man får av det vill jag dela med mig av. Det kommer vara viktigt nu och i framtiden för dig och för miljön.

Jag har länge saknat ett neutral plats där man kan samlas, skapa och inspireras tillsammans. Där man kan få prova på och förhoppningsvis hitta en hobby.  Detta är min dröm med MYO. Att få dela glädjen och känslan av att skapa något vackert helt själv tillsammans med andra. Vet att MYO kan bli den platsen - där vi kan samlas, inspireras, diskutera och hantverka tillsammans. 

När jag inte jobbar med MYO så befinner på Studion Åre ett kreativt kollektiv samt jobbar som designer på ett outdoor klädesmärke som heter Klättermusen - baserat här i Åre. Och när jag  behöver vila hjärnan - då är det snowboard eller springa på fjället som gäller. 

Hoppas ni fått en liten glimt av mig, mer kommer det lovar jag!
Så roligt att ni följer oss, vi är så tacksamma att ni tycker om produkterna vi skapar.
Många nya produkter är på gång så håll utkik.


Hälsningar från Åre,

Salli

 

Lämna en kommentar