♥︎ Frakt från 29 SEK, fri frakt över 600 SEK - Snabb leverans med DHL ♥︎

Virkning för nybörjare: Lär dig grunderna med MYO

Här på MYO erbjuder vi färdiga paket som gör att man kan börja sin virkning när som helst. Är du helt nybörjare? Det är helt lugnt! Det är faktiskt vår tanke - att det ska vara så nybörjarvänligt att vem som helst ska klara av att lära sig virka med oss. De enda förutsättningar du behöver för att lyckas med detta är ett skönt ställe att virka på och en internet-uppkoppling för våra videotutorials. Sedan är det bara att köra igång, vi har förberett allt åt dig.

 

 

Är det egentligen svårt att lära sig virka? Vi skulle mer säga att det som krävs av en inte är svårigheten i virkningen, utan den tid man behöver lägga ned på den. Ett av MYOs projekt tar allt mellan 2h - 8 h, men det betyder inte att man ska sträckvirka till man är färdig, utan det fina är att man kan ta lite i taget och virka när man känner att man har tålamodet med sig. Det ska vara roligt att lära sig virka och då måste man också följa sitt tålamod. Ju mer man lyssnar till sig själv, ju längre tålamod får man och desto finare och roligare blir virkningen för en. För känslan med en färdigvirkad produkt i handen är fantastisk!  

Vad är bäst att börja virka? MYO har självklart tagit hänsyn till enkelheten i alla sina produkter och du kan egentligen börja med vilken du vill. Däremot om du gärna vill se lite snabbare resultat såhär i starten av resan är blomkrukan den allra bästa att börja med då du ser en färdig produkt relativt snabbt. Men, då vi vill att allt ska vara enkelt att virka för vem som helst så har vi pedagogiska instruktioner i både stilla och rörligt material och man kan antingen välja vad som passar bäst för en att följa, eller kanske till och med kolla bägge instruktionerna. 

Vad erbjuder MYO? I MYOs färdiga virknings-paket hittar ni allt ni behöver till den produkten ni har valt - virknål i trä, garn i bomull eller bambu, påse i bomull att förvara projektet i och högkvalitativa instruktioner. Vi tycker även att det man virkar ska få en praktisk funktion i hemmet och att man på något vis ska kunna använda det, därför går alla färdiga produkter på något sätt att använda i vardagen. Förutom det är de väldigt vackra!

Att lära sig virka kommer göra dig gladare och lugnare om du ger det den tid som behövs för att komma igång. Vi lovar - du kommer att älska det. Att låta tålamodet ha sin gång till en färdig produkt kan ses som nästintill meditativt och du kommer inte kunna sluta när du väl har hittat ”flowet”. Så ta med ditt projekt i medföljande påse, sätt dig på en härlig plats där ingen kan störa dig förutom flugorna och njut av den här stunden.

 

Läs mer om våra härliga virk-projekt här och den nytta de har:

 

(Är virkningen inget för dig? Vi erbjuder även tekniken macramé för nybörjare, kolla in det här.)

 

Happy virkning och skaparglädje! 💕

 

Hälsar,

Oona & Salli, dina vänner på MYO 🌼

Lämna en kommentar