Delivery time: 3-5 days - Shipping from 29 SEK - Free shipping for orders over 500 SEK

Kundberättelse: Bloggen gästas av Greta Thomé

Träden viner snabbt förbi fönstret och bildar mest en grönbrun massa. Ögonen hinner inte uppfatta konturerna av skogen. Idag går det ganska bra att åka tåg, det skakar inte lika mycket som det brukar och illamåendet är än så länge frånvarande.

 

I knät ligger ett nästan färdigt datorfodral. Det meditativa virkandet har fått sig en paus. Jag ska försöka binda ihop sidorna till fodralet men instruktionsvideon laggar. Prickarna snurrar runt, runt på skärmen. Norrtågs wifi är inte alltid att lita på.

 

Att få arbeta och skapa med händerna gör något med en. Det blir en paus från vardagen och stressen som så ofta finns där. En möjlighet att helt uppslukas av en rörelse. Har man dessutom gått och blivit kär i någon som bor 46 mil ifrån en blir det en del timmar att döda på tåget. Och glädjen att se projektet växa fram och tillslut faktiskt bli någonting är slående.

 

Stolt som en tupp studerar jag mitt verk. Jag fick ge det några gånger, ena gången blev bredden på virkningen för kort, andra gången för lång. Men nu, - tredje gången gillt, blev det rätt. Att jag har gjort ett eget datorfodral, tänker jag och tar kort för att skicka till min eviga supporter.

 

En kärleksförklaring till ett nyfunnet intresse.

 

Det plingar till i telefonen. “Wow, vad duktig du är! Så fin. Kram mamma”

  

- Greta Thomé -
 
När man precis har startat en webshop, och såklart packar och skickar allt själv, är det ganska enkelt att se om någon beställer fler paket. Greta har dessutom delat med sig massa fina bilder på produkterna hon har skapat, så jag blev nyfiken och frågade om hon ville svara på några frågor eller skriva någonting om sin skapandeprocess. Och så skrev hon den här fina texten! 💕 

 

Men Greta - hur hittade du MYO, och vad fick dig att beställa ett paket?  

- Jag såg att en annan tjej jag följer på Instagram lagt upp en story på ett virkat laptopfodral och taggat dig. Jag tyckte fodralet var så fint så jag följde länken och scrolla igenom ditt flöde och tyckte verkligen om grejerna, så jag bestämde mig för att prova själv också! 

 

Hade du virkat någonting tidigare?

- Nej, aldrig någonsin. Jag har länge varit sugen på att prova men inte riktigt tagit mig tiden att kika ut mönster, garn och hur man gör. Det har känts som ett lite för stort projekt, -och då har jag blivit lat.

 

Hur upplevde du själva processen med din första produkt, var det svårt i början?

- Haha ja i början tyckte jag det var lite svårt! Jag satt och kollade på instruktionsvideon och försökte göra likadant men ibland blev det fel, hoppade över någon ögla eller gjorde en extra. Men efter ett tag satte det sig och det kändes som att poletten trilla ner.

 

Har du någon favoritprodukt, och varför just den?

- Ja, just nu håller jag på med den virkade krukan. Jag har en ful vit kruka hemma som jag tänkte täcka över med den virkade. Är så peppad på resultatet  så den får bli favoriten just nu! Annars älskar jag trasan, den är snygg, smart och miljövänlig!

  

Vad skulle du säga till de som fortfarande funderar om de ska börja? 

- Gör det! Fundera inte, bara kör. Om till och med jag med mitt bristande tålamod klarar detta, klarar du också det! Du kommer inte ångra dig.

 

Stort TACK Greta! 🙏🏻 🥰

Leave a comment