Delivery time: 3-5 days - Shipping from 29 SEK - Free shipping for orders over 500 SEK

Virka med MYO: Laptop-fodral

Ett laptop-fodral är faktiskt något som alla borde ha. Det skyddar både mot repor, smuts eller om datorn slår emot något som annars skulle skada den. En väska eller ett skydd för datorn är ganska tråkigt att gå ut och köpa till sig själv, vi förstår. Men då vill vi verkligen slå ett slag för att virka sitt eget. Det blir ett vackert, slitstarkt fodral som inte så många andra kanske har. Och, du har gjort det helt själv. Tänk den känslan!


 


Varför ett laptop fodral? Med ett tjockt och härligt bomullsgarn runt din dator kan du känna dig säker, men det kan bli en dyr historia utan det. Förutom att detta fodralet ger ett väldigt bra skydd, ger det en tidlös design till din dator. Att virka ditt eget skydd är faktiskt mycket enklare än vad man kan tro och det passar även perfekt för nybörjaren. Som vanligt behövs det lite tid och tålamod att komma igång, men du kommer känna dig enormt ”proffsig” med ett eget-tillverkat fodral i handen. 

Vad kan man använda den till? Detta laptop fodral passar till de flesta datortyperna och i storlekar mellan 12' - 15'. Är du en person som ofta är på språng med datorn i högsta hugg är detta ett måste för dig. Det ger en lyxig känsla och ligger skönt i händerna, samtidigt som du kan vara lugn med att inget repas. Då garnet är av bredare typ (som till korg & blomkruka) kan du lita på att laptopen ligger säkert där i.

Hur går man tillväga? Det här är ett av de virk-projekten som tar lite längre tid, men är fortfarande anpassat för den som inte virkat tidigare. Det är också ett väldigt roligt projekt som kommer lämna dig att längta efter mer virkning. Förutom att du har gjort ett vackert skydd, har du också åstadkommit något fint för planeten då vi på MYO arbetar med hållbart producerat garn och fodralet skyddar faktiskt sig själv lika bra som det skyddar din dator.

 

Köp ditt kit här! 

Se instruktionsvideo på YouTube

 

Happy virkning! 💕

Hälsar,

Dina vänner på MYO 🌼

Leave a comment