Delivery time: 3-5 days - Shipping from 29 SEK - Free shipping for orders over 500 SEK

Virka med MYO: Korg

Korgen är en av MYOs mest populära produkter och också en av de som är bäst att starta med. Förutom det ger det en fantastisk färdig produkt som blir en vacker detalj i hemmet, men som också hjälper till att organisera det som behöver organiseras. Den har många användningsområden och passar lika bra i hemmet, som i det ”rullande hemmet”. Den skapar också en mjuk och lugnande känsla med de jordnära färgerna som den finns i.


 


Varför en korg? En korg blir aldrig fel i hemmet och är en perfekt inredningsdetalj. En väldigt fin korg som både passar bra för dig själv, men även väldigt bra som en present att ge till någon annan. Att ge bort en egentillverkad korg är väldigt lyxigt samtidigt som det är väldigt fint att kunna skapa något åt någon annan i så fint och hållbart material. Det breda garnet som används till denna produkt ger en stadig korg och en fin produkt att börja virka med.

Vad kan man använda den till? Med den här korgen skapar du en egen stil i hemmet. Vad du vill använda den till är helt upp till dig. Använd den till frukter, bröd, lite allt möjligt, i köket eller vadagsrummet, eller varför inte ta med en till picknicken och duka upp fint på filten. Den är både perfekt att ha stående eller att ta med dig. Tänk vilken härligt känsla att få duka upp picknicken fint i din egentillverkade garnkorg.

Stå upp för kreativiteten i sommar, och resten av året! Packa korgen och bli uppståndelsen på picknicken.

 

Köp ditt kit här 

Se korgens instruktion på YouTube 

 

Happy creating! 💕

 

Hälsar,

Dina vänner på MYO 🌼

Leave a comment