Toimitusaika 3-5 päivää - Lähetyskulut alk. 3,90€ - Ilmainen lähetys yli 60€ ostoksille

Virka med MYO: Blomkruka

Blomkrukan är ett av de projekten som MYO erbjuder som är väldigt bra att börja med, då det tar relativt kort tid att färdigställa den och ger dig den grundläggande tekniken i virkning. Den färdiga produkten blir en mjuk, vacker garnkruka som antingen kan användas som skydd, eller när man bara tröttnat på en annan kruka och vill liva upp den, utan att behöva kasta något.Varför en blomkruka? Det här passar dig perfekt om du är nybörjare då garnet är enklare att arbeta med på grund av att det är lite tjockare/bredare. Det är också ett av de projekten som tar lite kortare tid (mellan 3-5 h) vilket gör att man kan ta det i varsam takt, och ändå få en färdig blomkruka i händerna ganska snart. Dessutom är den färdiga krukan väldigt vacker och ger en ”mjuk” känsla i hemmet. Förutom att du kan använda blomkrukan i ditt hem är det perfekt att även ha i ”rullande hem” så som husbil eller husvagn då garnet (såklart) inte går sönder om den skulle falla i golvet.

 

Vad kan man använda den till? Förutom att använda denna att täcka gamla blomkrukor med, går den självklart att använda till i princip vad som helst. Bara fantasin sätter gränser. Kanske vill man använda den som en mindre typ av korg där man kan ha sina badrums-artiklar, eller varför inte kanske som en typ av skål för godis eller annat gott, kanske för att lägga värmeljus på vintern eller dina färska örter i köket? Virka den och prova var du vill använda den. En sak är säker, den kommer vara med dig en lång tid.

Så varför inte ta med dig ett blomkruka-projekt på din nästa semester, ta en stund för dig själv och snart har du din alldeles egna bomullskruka.

Se hela beskrivningen av produkten här! 

Happy virkning och skaparglädje! 💕 

Hälsar,

Dina vänner på MYO 🌼

Jätä kommentti