Toimitusaika 3-5 päivää - Lähetyskulut alk. 3,90€ - Ilmainen lähetys yli 60€ ostoksille

Kom igång med makramé: Ampel

Har du tänkt på att det skulle vara kul att lära sig makramé? Som nybörjare är det inte alltid lätt att komma på hur man ska göra, eller hitta ett passande projekt att jobba med. MYO's ampel passar därför perfekt för dig som vill lära dig makramé från grunden och samtidigt dekorera ditt hem med någonting nytt.

Är det svårt? Nejdå. Att göra makramé med tjockt garn är väldigt enkelt. MYO's garn är dessutom gjort av 80% återvunnet bomull, vilket gör att ditt hobby-projekt belastar miljön mindre än att köpa en ny ampel. I ditt paket medföljer en träring, som du kan använda till att hänga ampeln vid fönstret eller något annat ställe i ditt hem. Man börjar genom att knyta toppen först, och sedan går vidare längre ner. 

 

Sidorna av din ampel kan du bestämma att göra i vilken längd som helst för att anpassa längden till stället du vill hänga din ampel i. Även "nätet" som håller i krukan kan man anpassa till krukans storlek, men var ändå försiktig så att krukan inte blir för tung när du sätter upp din ampel (att spiken / hängaren håller). 

Vad mer behöver du för att komma igång? Bara ett par sax - allt annat finns med i paketet! En spellista med din favoritmusik gör dock skapandestunden ännu mysigare. Vi har gjort instruktionen både skriftlig och som video - videon dessutom i två olika versioner, så du själv kan välja om du vill göra en enkel eller lite mer avancerad version av ampeln. Båda hittar du på MYO's YouTube-kanal via länkarna nedan. 

 

 

MYO's Makramé Ampel passar utmärkt att göra själv, eller att ge bort till någon som present. När du väl har kommit igång och skapat din första produkt är det enkelt att fortsätta till lite mer avancerade produkter. 

Läs mer om produkten och köp ditt kit här! 

 

Happy creating 🌼

// Dina vänner från MYO

Jätä kommentti