Palautuskäytäntö

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar efter att du mottagit din produkt för att begära retur.

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som du mottagit den, oanvänd, med prislappar och i originalförpackningen. Du behöver också kvitto eller bevis på köpet.

När du returnerar en artikel måste du meddela MYO Make Your Own via e-post innan du skickar tillbaka artikeln, när du och MYO Make Your Own har kommit överens om ett avtal kan paketet returneras. När du returnerar paketet måste du ange ditt referensnummer, adress och telefonnummer med paketet. Så vi vet var det kom ifrån och kan ersätta rätt person.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på hello@makeyourown.se.

 

Skador och andra problem

Kontrollera din beställning vid leverans och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel, så att vi kan utvärdera problemet och ställa det till rätta.

 

Byten

Det snabbaste sättet att se till att du får vad du vill är att returnera varan du har, och när returen är accepterad, göra ett separat köp för den nya artikeln.

 

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och kontrollerat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.