♥︎ Frakt från 29 SEK, fri frakt över 600 SEK - Snabb leverans med DHL ♥︎

En annorlunda present för "den som har allt"

Ge bort en stund av harmoni och skapandeglädje - köp årets julklappar från MYO Make Your Own! 

MYO Make Your Own är ett koncept som introducerar det traditionella handarbetet till de som aldrig har hållit på med denna typen av skapande förut. Vi vill att alla, åtminstone en gång i livet, ska kunna känna hur roligt det är att faktiskt att ha fått tillverka någonting som man senare kan använda till vardagen - till exempel en Laptop-fordal eller en förvaringskorg.

Med stort fokus på design, hållbara material och högkvalitativa instruktioner, ha vi tagit fram produkter som vem som helst kan göra - och bli klar på mindre än 10 timmar! 

Att hålla på med hantverk får oss att må bra. Det finns forskning inom området som har kommit fram till att hantverk har många psykologiska fördelar, bland annat:
  • Avslappning 
  • Minskad stress 
  • Känslan av att lyckas med någonting
  • Koppling till tradition 
  • Ökad känsla av lycka, minskad ångest 
  • Bättre självkänsla 
  • Kognitiva fördelar, bl.a. förbättrad minne, fokus och förmåga att lösa problem. 
Vår största önskan och ambition är att fler ska få uppleva detta. 
_____________________

MYO's julerbjudande: beställ julklapparna innan 19/11 och få 20% rabatt! 

 

Ett år efter start har vi 6st fantastiska DIY-kits att erbjuda, som alla inkluderar allt man behöver för att skapa sin produkt + en videoinstruktion på MYOs YouTube-kanal. Den här typen av present har din mottagare garanterat inte fått förut! 

Gör en beställning innan 19e november så ger vi 20% rabatt på hela beställningen - och såklart vår eviga tacksamhet till Dig som hjälper oss med vår dröm att få det här lilla företaget att växa. 

<3 Oona & Salli 

 

Beställningar & Information: 

oona@makeyourown.se

+46 72 521 66 65