Modernt hantverk för nybörjare

Modernt hantverk med hållbara material

MYO Make Your Own startades under våren 2020 med en enkel idé; att göra hantverk hållbart och mer tillgängligt för alla som vill lära sig att skapa. I MYO's nya garnbutik hittar du bl.a. bambu-garn för diverese små projekt samt garner av 80% återvunnet bomull för virkning och makramé. Dessa görs av rester från klädproduktionen i Italien, och får sina färger från fibermassan som blandas ihop - vilket betyder att de inte färgas eller processeras i efterhand.

MYO Make Your Own startades under våren 2020 med en enkel idé; att göra hantverk hållbart och mer tillgängligt för alla som vill lära sig att skapa. MYO  kommer från de svenska fjällen, från en liten by som heter Åre. 

 

 

Bakom MYO står vi, Oona von Zweygbergk och Salli Skött, två vänner som själva tycker om att skapa användbara saker (vad som helst, egentligen) av hållbara material. Genom detta koncept vill vi dela med oss av skaparglädje genom att ta hela hantverksbranschen till en riktning som bättre möter de som inte vet hur man ska komma igång med skapandet. Vi lägger också vårt fokus på hållbarhet, något som "pysselbranschen" traditionellt sett inte verkar ha tänkt på särskilt mycket.

Logiken är enkel; genom att skapa själv, av hållbara / återvunna material, slipper du belasta miljön med nya produkter, producerade av nya material.

 

 

  

Dessa produktpaket från MYO Make Your Own gör vi så enkla & nybörjarvänliga som vi bara kan. Vi skapar både designen och instruktionerna själva, samt fotar och filmar instruktionerna med hög kvalité. Vi har själva märkt, när vi har lärt oss virka eller knyta nya modeller, att video fungerar väldigt bra för lärande - men bara om materialet man håller i sin hand är samma som på videon. Därför har vi instruktionsvideos till alla MYO's produkter på vår Youtube-kanal.

 

 

MYO's färdiga paket är den perfekta starten när du vill lära dig att virka eller att knyta macramé. Du kan enkelt ta med din virkning eller makramé nästan vart du vill med den smarta påsen du får med - på tåget till nästa äventyr, en kväll i soffan med din favoritmusik eller till ett mysigt häng ihop med ditt kompisgäng. Att lära sig skapa ska vara roligt, därför ska det också vara lättillgängligt & behändigt. Därför finns MYO.

 

 

Med varje MYO Make Your Own - kit medföljer:

 • Noga utvalt garn till varje produkt
 • En virknål eller makramé -ring i rätt storlek för varje projekt, gjorda av träd
 • Välskrivna instruktioner med högkvalitativa bilder
 • Tillgång till välgjorda tutorials/videoinstruktioner online 24/7, med tillhörande steg-för-steg instruktioner som matchar ditt projekt. 

   

  För annan information eller förfrågningar: besök MYO på instagram @makeyourown.se eller skicka ett e-mail till [email protected] ! :)

   

  Varma hälsningar, Oona och Salli 

   

   

  Med varje Make Your Own - kit medföljer:

  Noga utvalt garn till varje produkt

  Välskrivna instruktioner med högkvalitativa bilder

  Välgjorda videoinstruktioner online med tillhörande steg-för-steg instruktioner för just ditt projekt.

  En virknål eller makramé -ring i rätt storlek för varje projekt, tillverkade av trä

  Featured collection

  För annan information eller förfrågningar

  Besök MYO på instagram eller skicka ett e-mail till [email protected]

  Instagram: @makeyourown