NÖJDHETSGARANTI <3

SNABB LEVERANS 2-4 DAGAR

SVENSK E-HANDEL

NÖJDHETSGARANTI <3

SNABB LEVERANS 2-4 DAGAR

SVENSK E-HANDEL

Känn glädjen i att skapa själv

MYO Make Your Own är ett svenskt företag som föddes i Åre under våren 2020. Vår ambition är att göra hantverket tillgängligt för alla, genom att bygga ett community där alla kan känna sig välkomna och skapa användbara saker av hållbara material.

Hos oss hittar du nybörjarvänliga instruktioner både i våra så kallade DIY-kits men även på vår digitala instruktionssida som du kommer till via länken nedan. Materialet till varje produkt kan du handla direkt på instruktionssidan.

Kom igång enkelt

Våra DIY-kits är gjorda för dig som är nybörjare och inkluderar allt du behöver för att komma igång med din nya hobby. Alla DIY-kits innehåller en skriftlig instruktion och videoinstruktion på Youtube. GRATIS FRAKT!

1 av 9

Trendigt just nu: Virkade väskor

Varje vecka publicerar vi nya instruktioner på vår instruktionssida, som är nybörjarvänliga och produkterna skapas med garn & tillbehör från vår webshop.

Besök instruktionssidan och hitta din favoritprodukt att skapa. Materialet till produkten kan du köpa direkt via sajten!

Garn för virkning & makramé

Hos oss hittar du även återvunna och OEKO-TEX 100 -certifierade garn för virkning och makramé, med tillhörande instruktioner på instruktionssidan & Youtube!

1 av 6

Följ oss på Instagram

Se våra senaste instruktioner och bli del av vårt härliga skapar-community!