Om oss

Modernt hantverk för alla

MYO Make Your Own startades under våren 2020 med en enkel idé; att göra hantverk hållbart och mer tillgängligt för alla som vill lära sig att skapa. MYO kommer från de svenska fjällen, från en liten by som heter Åre.

Bakom MYO står vi: 
Oona von Zweygbergk & Salli Skött

Genom MYO's koncept vill vi dela med oss av skaparglädje genom att ta hela hantverksbranschen till en riktning som bättre möter de som inte vet hur man ska komma igång med skapandet.Vi lägger också vårt fokus på hållbarhet, något som "pysselbranschen" traditionellt sett inte verkar ha tänkt på särskilt mycket.

Logiken är enkel; genom att skapa själv, av hållbara / återvunna material, slipper du belasta miljön med nya produkter, producerade av nya material.

"DIY-kits" från MYO gör vi så enkla & nybörjarvänliga som vi bara kan.

Designen och instruktionerna skapar vi antingen själva eller i samarbete med våra vänner, samt instruktionerna fotas och filmas med hög kvalité. Vi har själva märkt, när vi har lärt oss virka eller knyta nya modeller, att video fungerar väldigt bra för lärande - men bara om materialet man håller i sin hand är samma som på videon. Därför har vi instruktionsvideos till alla MYO's produkter på vår Youtube-kanal.

Med varje Make Your Own - kit medföljer:

Noga utvalt garn till varje produkt

Välskrivna instruktioner med högkvalitativa bilder

Välgjorda videoinstruktioner online med tillhörande steg-för-steg instruktioner för just ditt projekt.

En virknål eller makramé -ring i rätt storlek för varje projekt, tillverkade av trä

För annan information eller förfrågningar

Besök MYO på instagram eller skicka ett e-mail till [email protected]

Instagram: @makeyourown