Widerrufsrecht

Regler och villkor för MYO Make Your Own AB


MYO Make Your Own AB Stationsvägen 22, Studion Åre 83752 Telefon: +46725216665 moms: 559249-7928 Betalning MYO Make Your Own AB accepterar onlinebetalningar med följande kreditkort Visa/Dankort, Mastercard, American Express, ApplePay. Betalning kommer endast att dras från ditt konto när den fysiska varan skickas eller den virtuella produkten skapas om inte annat avtalats eller anges på din beställning. Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Webbplatsen använder följande valutor för prissättning: Sverige - Kronor (SEK) MYO Make Your Own AB använder en säker betalningsserver som krypterar all information med SSL-protokoll, vilket innebär att din data är säker och inte kan läsas av andra tredje parter. Leverans och leverans Leveranstiden för din beställning är 1-4 arbetsdagar. MYO Make Your Own AB använder PostNord - Privat för frakt av dina beställda varor. Fraktkostnaden beräknas utifrån varornas vikt. Du kan välja att få din försändelse skickad med leverans till din hemadress eller närmaste paketbutik. Du kommer att få ett Track and Trace-nummer vid leverans, vilket gör att du kan spåra försändelsen hela tiden.
Om du ångrar ditt köp (Återtag) MYO Make Your Own AB erbjuder 14 dagars full återbetalning på varor köpta på hemsidan om inte annat avtalats eller anges i din beställning. 14-dagarsperioden börjar den dag då beställningen levereras. Eventuella returkostnader ådrar du dig själv. Begäran om avbeställning ska meddelas oss senast 14 efter leveransen, samt vara oss hos oss senast 14 dagar efter att vi informerats om din användning av ånger-/ångerrätten.
Om du vill utnyttja din rätt att ångra köpet ska du skicka ett e-postmeddelande till oss på hello@makeyourown.se. Gör oss tydligt medvetna i ditt meddelande om att du vill använda din ångerrätt. Skick för varan du har returnerat Du ansvarar för produktens skick och för det minskade värdet av varorna som orsakas av annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktion. Det betyder att du måste prova varan på samma sätt som om du handlade i en fysisk butik. Om varan är testad/använd utöver vad som beskrivs ovan anses den vara använd och av minskat värde. Det betyder att när köpet ångras får du en mindre del eller inget av köpbeloppet återbetalat. Det är upp till MYO Make Your Own AB att utvärdera föremålets skick. Garanti Det finns 2 års garanti på produkter enligt den danska köplagen. Garantin gäller alla fel i programvara, material och tillverkning.
Klagomål gällande fel och defekter ska anmälas till MYO Make Your Own AB i skälig tid efter att varan mottagits. Vi betraktar högst månader som en rimlig tid, om inte annat avtalats. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader. Reklamationen avsäger sig rätten till garanti om föremålen hanteras felaktigt eller ovanligt. MYO Make Your Own AB står för returkostnader i rimlig omfattning. Vid retur, vänligen kontakta oss på: MYO Make Your Own AB Stationsvägen 22, Studion Åre Telefon: +46725216665 Garantiklagomål kommer inte att accepteras om de skickas med postförskottssystem.


Retur av vara

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som du mottagit den, oanvänd, med prislappar och i originalförpackningen. Du behöver också kvitto eller bevis på köpet.

När du returnerar en artikel måste du meddela MYO Make Your Own via e-post innan du skickar tillbaka artikeln, när du och MYO Make Your Own har kommit överens om ett avtal kan paketet returneras. MYO Make Your Own skickar en fraktsedel för returen, i annat fall ska du meddela tydligt när paketet har skickats, med vilken leverantör och tracking-numret till paketet. MYO Make Your Own ansvarar inte för försvunna paket ifall de inte har bokats i överenskommelse med säljaren (MYO Make Your Own). Om du själv köper returfrakten måste du ange ditt referensnummer, adress och telefonnummer med paketet, så vi vet var det kom ifrån och kan ersätta rätt person. 

Returen ska skickas till: MYO Make Your Own c/o Valhall Logistik AB, Industrigatan 7, 66631 Bengtsfors. 

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på hello@makeyourown.se.

 

Ohämtade varor

Om du inte har möjlighet att hämta din beställning från postombudet i tid, ber vid dig att själv kontakta fraktbolaget så att de eventuellt kan hålla paketet längre åt dig. Alla paket som skickas i retur till MYO Make Your Own, på grund av att de inte har blivit hämtade, packas upp och återbetalas. Hanteringskostnad på 120 kr dras automatiskt av återbetalningen. 

Skador och andra problem

Kontrollera din beställning vid leverans och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel, så att vi kan utvärdera problemet och ställa det till rätta.

 

Byten

Det snabbaste sättet att se till att du får vad du vill är att returnera varan du har, och när returen är accepterad, göra ett separat köp för den nya artikeln.

 

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och kontrollerat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.