Bli kreatör hos MYO

Bli kreatör hos MYO!

Brinner du för hantverk och vill dela med dig av inspiration och kunskap? Bli kreatör hos oss! Just nu söker vi både content creators för löpande samarbeten samt och kreatörer som kan hjälpa oss att skapa nya instruktioner av våra fantastiska garner.

Hjälp oss med content

Älskar du att skapa med våra garn och vill hjälpa oss med video - eller fotomaterial? Vi sponsrar gärna projekt som vi kan ta del av och dela som inspiration till vårt community. Att vara content-kreatör behöver inte betyda att du binder upp dig till något, vi kommer överens om projektets omfattning, materialbehov samt vilken format det ska filmas eller fotas.

Skapa instruktioner

Vill du hjälpa andra att komma igång med hantverk? Bli del av vårt team som skapar instruktioner! Ingen tidigare erfarenhet krävs, men du bör ha utrustning för att kunna filma hemma. Instruktionerna kan vara både korta videos utan ljud, eller mer omfattande instruktioner för våra DIY-kits.

Hjälp oss att hålla kurser

Vill du starta en egen creative community där du bor? Vi vill främja skapandet överallt, och delar gärna kurstillfällen i våra sociala medier där alla kan lära sig virkning eller makramé. Du är själv ansvarig för kursens innehåll och genomförande, men vi kan hjälpa till med marknadsföring, material mm.

Vill du samarbeta med oss?

Lämna ett meddelande till oss här nedan! Skriv gärna några rader om vem du är och på vilket sätt du tror vi skulle kunna samarbeta (content till sociala medier, instruktioner eller kurser) så återkommer vi! :)

Kontaktformulär

Kontor

Stationsvägen 22, Studion Åre, Åre, Sweden

Vägbeskrivning