NÖJDHETSGARANTI <3

SNABB LEVERANS 2-4 DAGAR

SVENSK E-HANDEL

NÖJDHETSGARANTI <3

SNABB LEVERANS 2-4 DAGAR

SVENSK E-HANDEL

Höstväskor 2023

Virka din egen höstväska

Virkade väskor är årets hetaste trend, och med våra enkla instruktioner lyckas du garanterat med att både lära dig virkning och bli klar med din första väska. Alla MYO's instruktioner har skapats särskilt för nybörjare, för att vem som helst ska kunna känna glädjen av hantvek.

Virkad väska

Ett projekt för dig som aldrig har virkat förut och vill ha ett snabbt och enkelt första projekt. Väskan har inga färgbyten och görs enkelt med en rulle EKO Medium 1000g och virknål storlek 8. Finns även som ett DIY-kit med en skriftlig instruktion!

Se vad som ingår i ett DIY-kit

Big Flower bag

Den här magiska väskan virkas med 12 blomrutor som sedan sätts ihop. Det tar lite tid, men efter första rutan går arbetet snabbt framåt. Virkas med garnet EKO Nano tube yarn, färgerna bestämmer du såklart själv.

Virkad axelväska

Denna virkade väska görs av EKO Braided rope 5mm är praktisk, snygg och väldigt enkel att göra! Ta med väskan på stan eller vart du än behöver ha med dig småsaker, såsom telefon och plånbok.

Nätväska

Ett projekt för dig som aldrig har virkat förut och vill ha ett snabbt och enkelt första projekt. Väskan har inga färgbyten och görs enkelt med en rulle EKO Braided rope 3mm och virknål storlek 7.

Cross body bag

En trendig cross body bag virkas med 4 mormorsrutor som sedan sätts ihop, och till sist syr man fast dragkedjan. För den här väskan behöver du skaffa en dragkedja, antingen ta loss från en gammal väska eller köpa från en sybutik.

Flower tote bag

För dig som är redo för en lite större väska, och vill lära dig färbgyten och hur man gör större (fast ändå enkla) blomrutor. Virkas med 3 rullar EKO Braided rope 3mm, färgerna till väskan bestämmer du själv.

Flower tote bag 2

Denna väska virkas med samma instruktion som vår andra Flower tote bag i EKO Braided rope 3mm, men med ett annat garn: EKO Nano tube yarn. Detta ger väskan lite annan struktur och utseende.

Clutch

En virkad handväska med en praktisk rem, "clutch", är ett perfekt första projekt när man vill lära sig mormorsrutor. För den här väskan behöver du skaffa en dragkedja, antingen ta loss från en gammal väska eller köpa från en sybutik.

Följ oss på Instagram

Följ med på våra äventyrer i Åre, och bli inspirerad av att skapa fina och hållbara produkter. @makeyourown.se