MYO's månadstävling

Dela #createwithmyo & vinn ett presentkort

Ny tävling varje månad! Nu har du chansen att vinna ett 1000kr presentkort genom att dela det du har skapat och tagga oss. Varje månad utser vi vinnare för tre olika kategorier: Månadens kreativa idé, månadens bild och månadens kärleksbomb. Läs kriterierna nedan!

Månadens kreativa idé

Har du skapat en egen design eller mönster med MYO's garn? Varje månad väljer vi ut en design som sticker ut från mängden lite extra. För att vinna i denna kategori, skriv tydligt att du själv har skapat mönstet och glöm inte hashtagen #createwithmyo.

Månadens bild

Äger du en bra kamera och älskar att fota? Priset för "månadens bild" kan du vinna helt enkelt genom att dela bild / flera bilder på något vackert du har skapat med MYO's garner. Mönstret behöver inte vara från oss. Glöm inte hashtagen #createwithmyo!

Månadens kärleksbomb

Har skapandet med MYO gett dig en positiv upplevelse som du vill dela med andra? Skriv om det i ett inlägg (tillsammans med bild), så är du med och tävlar om "månadens kärleksbomb"!

Tävlingsregler:

Vinnarna för samtliga 3 kategorier utses på slutet av varje månad av MYO's team och följare på Instagram. MYO väljer 4 finalister för en omröstning som sker på Instagram, i stories.

Givetvis används endast MYO's garn i skapelserna som delas i tävlingen.

En vinnare utses per kategori som får ett presentkort på 1000kr till MYO's webshop.

Allt tävlingsmaterial delas som inlägg eller reel, ej stories, och markeras med hashtag #createwithmyo. Detta för att vi ska kunna hitta materialet när vi väljer finalisterna. Tagga även vårt konto @makeyourown.se. Tänk på att dina kontoinställningar kan påverka synligheten av dina inlägg.

Genom att använda hashtagen godkänner du att MYO delar dina bilder även i sina sociala medier. Skulle bilderna användas till något annat syfte så kontaktar vi dig först.

MYO har rätt att ändra eller komplettera tävlingens regler, men kommer i så fall att kommunicera detta tydligt i sina kanaler och denna sida.

LYCKA TILL! <3

För annan information eller förfrågningar

Besök MYO på instagram eller skicka ett e-mail till [email protected]

Instagram: @makeyourown