NÖJDHETSGARANTI <3

SNABB LEVERANS 2-4 DAGAR

SVENSK E-HANDEL

NÖJDHETSGARANTI <3

SNABB LEVERANS 2-4 DAGAR

SVENSK E-HANDEL

Vårväskor-2024

Virka din egen väska

Virkade väskor är årets hetaste trend, och med våra enkla instruktioner lyckas du garanterat med att både lära dig virkning och bli klar med din första väska. Alla MYO's instruktioner har skapats särskilt för nybörjare, för att vem som helst ska kunna känna glädjen av hantvek.

Väskan "JUNIE"

Virka en väska som blommar året om! Denna väska är anpassad till nybörjare och vi går igenom alla moment tillsammans. Väskan är gjord på 13 st solrosrutor som sedan monteras till en väska. Väskan virkas i garnet EKO Nano Tube yarn och en virknål i 6 mm.

Väskan "LINN"

Den här fina väskan passar till allt: stranden, shoppingen eller till jobbet! Storleken bestämmer du själv och väljer de färger du själv önskar. Garnet som används i videon är EKO Nano och virknålen är 6 mm (du kan även använda EKO mini och virknål 6-7 mm). Mönstret är nybörjarvänligt och passar bra om du aldrig virkat förut, vi går igenom alla steg i videon.

Väskan "AZALEA"

Den här magiska väskan virkas med 12 blomrutor som sedan sätts ihop. Det tar lite tid, men efter första rutan går arbetet snabbt framåt. Virkas med garnet EKO Nano tube yarn, färgerna bestämmer du såklart själv.

Väskan "LINA"

Även den här väskan är nybörjarvänlig och lätt att virka. Den består av fyra stycken rektanglar som virkas ihop till en väska. I videon visas alla moment, så häng med!

Det enda du behöver är en rulle av garnet EKO Mini 1000g och virknål storlek 6 mm.

Väskan "SIGNE"

Med den här instruktionen lär du dig att virka en väska med garnet EKO Medium 1000g samt en eller två rullar av vårt andra garn EKO Nano. Meningen är alltså att du blandar dina favoritfärger och skapar en alldeles egen design!

Väskan "SIA"

Denna virkade väska görs av EKO Braided rope 5mm är praktisk, snygg och väldigt enkel att göra! Ta med väskan på stan eller vart du än behöver ha med dig småsaker, såsom telefon och plånbok.

Väskan "ALICE"

Ett projekt för dig som aldrig har virkat förut och vill ha ett snabbt och enkelt första projekt. Väskan har inga färgbyten och görs enkelt med en rulle EKO Braided rope 3mm och virknål storlek 7.

Cross body bag "IRIS"

En trendig cross body bag virkas med 4 mormorsrutor som sedan sätts ihop, och till sist syr man fast dragkedjan. För den här väskan behöver du skaffa en dragkedja, antingen ta loss från en gammal väska eller köpa från en sybutik.

Väskan "MONICA"

För dig som är redo för en lite större väska, och vill lära dig färbgyten och hur man gör större (fast ändå enkla) blomrutor. Virkas med 3 rullar EKO Braided rope 3mm eller Nano tube yarn, vi har två instruktioner för respektive garn som heter "Monica 1 & 2".

Virkad väska

Ett projekt för dig som aldrig har virkat förut och vill ha ett snabbt och enkelt första projekt. Väskan har inga färgbyten och görs enkelt med en rulle EKO Medium 1000g och virknål storlek 8. Finns även som ett DIY-kit med en skriftlig instruktion!

Se vad som ingår i ett DIY-kit

Modernt hantverk, för alla

Make Your Own är ett svenskt företag som föddes i Åre under våren 2020. Vår ambition är att göra hantverket tillgängligt för alla, genom att skapa nybörjarvänliga instruktioner som alla kan ha glädje av.

Följ oss på Instagram

Följ med på våra äventyrer i Åre, och bli inspirerad av att skapa fina och hållbara produkter. @makeyourown.se