Hållbara material

Enkla instruktioner

Snabba leveranser

Köp nu, betala senare

Hållbara material

Enkla instruktioner

Snabba leveranser

Köp nu, betala senare

Ett nytt sätt att skapa själv

DIY-kits & gratis instruktioner på Youtube, särskilt framtagna för nybörjare

Nya designs och inspiration varje månad - följ oss i sociala medier!

Hållbara material och återvunna garner för virkning & makramé

Hur hantverk borde vara

Länge har vi låst oss till att hantverk borde vara på ett visst sätt. Skrivna mönster med svåra förkortningar och garner som produceras av samma ohållbara material som vi nu vill bli av med i vår övriga produktion av textiler.

Detta vill vi ändra på. Vi vill ge alla möjlighet att skapa, oavsett om man har gjort det innan - och göra det med noga utvalda material. Våra DIY-kits hjälper dig att komma igång, och i vår garnaffär finns det garn för virkning och makramé, skapade av hållbara material.

Bli del av vårt community

By clicking Sign Up you're confirming that you agree with our Terms and Conditions.

Vanliga frågor

Här har vi samlat några av dom vanligaste frågorna om MYO och våra produkter. Kontakta oss gärna om du inte hittar svar på din fråga!

Har ni någon fysisk butik i Åre?

Ja, det har vi! :) vi har en liten butik på Studion Åre, Stationsvägen 22. Pga andra jobb är vi inte alltid där, så hör gärna av dig om du vill komma och handla, på Instagram eller genom att skicka ett mail till hello@makeyourown.se.

Jag är nybörjare, vilken produkt ska jag välja?

Alla våra DIY-kits är särskilt framtagna för nybörjare, så välj en produkt som du tycker om och har användning för. Den allra enklaste virkade produkten vi har är "grytlappen", samt för makramé "makramé ampel".

Hur lång leveranstid har ni?

Vi skickar alla beställningar nästkommande vardag, så lite beroende på vilken fraktmetod du väljer (DHL eller Postnord standard / Postnord express) är leveranstiden2-5 arbetsdagar. Det snabbaste och mest spårbara alternativet för leverans är DHL, som vi erbjuder gratis vid ordrar över 600kr.

Var hittar jag mönster?

Vi har gratis instruktionsvideos på vår Youtube-kanal och våra DIY-kits innehåller även skriftliga instruktioner.

Följ oss på Instagram